Viikonloput menevät niin kovin nopeaan ja taas huomaan, että on maanantai, tai tässä tapauksessa jo tiistai ja olen jälleen koiran seuran varassa.

Viime viikolla päivitykset jäiviät vähiksi, koska mieheni sairastui keskiviikkona vatsatautiin ja minä heräsin torstaiaamuna etovaan oloon. Vatsa oli sekaisin, eikä tehnyt mieli laittaa mitään suuhunsa. Torstain olimme rauhassa kotona molemmat. Perjantaina oli jo parempi päivä ja iltapäivällä kävelin kauppakeskus Karolinaan. Kävelyn jälkeen vielä vähän otti hikeä, mutta jaksoin ihan hyvin 2,5km matkan. Kävime tekemässä viikonlopun ruokaostoksia.

Lauantaina oli jälleen Ikea -päivä. Hankimme pari nojatuolia, TV-tason, lipaston ja pienen pöydän. Teimme kaksi reissua, koska meillä oli tällä kertaa auto, johon eivät mahtuneet kaikki huonekalut kerralla. Ilta menikin sitten huonekaluja kasaillessa. Ikeahan on tunnettu siitä, että kaikki huonekalut ovat pieninä palasina ja niiden kasaaminen vie aikaa .... ja hermoja.

Sunnuntaina otimme auton ja lähdimme luonnonpuistoon nimeltä Polanka. Kuljeskelimme pieniä metsäteitä pitkin ympäriinsä. Metsien lomassa oli pieniä lampia ja välillä peltoaukioita. Mukavaa ja rentouttavaa ajanviettoa. Koira nautiskeli vapaudesta ja kaikista mielenkiintoisista hajuista.

                           WP_20170212_13_01_44_Pro.jpg

 

Tänään onkin sitten ystävänpäivä. Voin koko päivän ajatella kaikkia ihania ystäviä Suomessa ja lähettää viestejä ystävänpäivän varjolla. Miehelleni ajattelin tehdän chili con carnea tulisimmillaan. Nähtäväksi jää, mitä vaikutuksia sillä on. Koiraystävä pääsee tänään karvoistaan ja lenkille uudessa lookissa.

Huomenna onkin sitten jännä päivä. Menen poliisilaitoksen maahanmuuttajaosastolle ilmoittautumaan, koska Tsekissä se on tehtävä 30 päivän sisällä maahan saapumisesta. Mielenkiintoista nähdä, kuinka byrokraattisen järjestelmän ovat täkäläiset luoneet maahantulijoita varten.

Ihanaa ja aurinkoista ystävänpäivää!