Sanalla Pubi on hieman erilainen merkitys täällä, kuin Suomessa. Sikäli kyllä vastaava tarkoitus, hyvästä oluesta nauttiminen, mutta hieman erilainen kuitenkin. Tsekkiläiseen pubiin mennään usein syömään ja siinä ohessa nautitaan paikallista olutta. Olimme liikkeellä perjantai-iltana, joten vaikka pubeja on paljon, niissä oli runsaasti varattuja pöytiä. Löysimme kuitenkin mukavan paikan ja asetuimme pöytään. Paikallinen seurue toivotti meille tullessamme tsekin kielellä "Hyvää iltaa!", "Dobrý vecer!". Pyysimme englanninkieliset ruokalistat ihan vaivan välttämiseksi, sillä tsekkiläisen ruokalistan kääntämiseen menee aina paljon aikaa ja vaikka on kuinka hienot käännösohjelmat, ei lopputulos aina vakuuta. Tilasimme alkuruoaksi osalle porukasta keittoa ja osalle paikallista juustoherkkua. Keitot olivat hyviä ja niiden mukana tuli lautasellinen leipäkrutonkeja. Juustoherkku oli kupissa sulatettua juustoa ja pekonia. Oikein kevyttä siis. Pääruoaksi otimme porsaan ribsejä, joiden mukana tuli suolakurkkua, jalapenoja, sinappia ja raastettua piparjuurta. RIbsit olivat mahtavan hyviä, savustettu kypsäksi ja vielä haudutettu oikein mureaksi ja helposti luista irtoavaksi. Osa meidän seurueesta valitsi sian selkää, joka oli siivutettu ohuiksi siivuiksi puiselle lankulle. Lisänä oli tulisia paprikoita, sinappia ja porkkanasuikaleita. Lisäksi saimme korillisen leipää ja ruokajuomaksi valitsimme olutta. Neljän hengen ateriat juomineen maksoivat reilut 40€. Pubin tunnelma oli oikein leppoisa ja palvelu oli ystävällistä. Hyvillä mielin lähdimme jatkamaan matkaa löytääksemme jälkiruokajuomat.